Koulutukset

Työelämässä vaaditaan erilaista osaamista ja vaativissa tehtävissä erilaisia pätevyyksiä. Työelämän lupakortteja sekä muita lyhytkoulutuksia toteuttamalla hankimme työntekijöille uutta pätevyyttä työelämään ja uralleen, sekä palvelemme yrityksiä hankkimalla heille osaavaa ja turvallista työvoimaa.

Hygieniapassitesti
Anniskelupassitesti (Sastamala, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Parkano, Mänttä, Huittinen, Kokemäki, Eura, Tampere). Sisältää materiaalin, koulutuksen, kokeen ja kortin.

Lue lisää
Työturvallisuuskortti
Koulutuksen tavoitteena on varmistaa, että jokainen tunnistaa työstä aiheutuvia vaara- tai kuormitustekijöitä ja osaa suojautua niiltä. Parantamalla tietoisuutta ja luomalla yhteisiä käytäntöjä, voidaan vaikuttaa työpaikan turvallisuuteen ja ehkäistä vakavat tapaturmat. Kurssisisältö perustuu Työturvallisuuskeskuksen (TTK) oppimistavoitteisiin.

Lue lisää
Tulityökortti®
Tulityökurssi on yhden työpäivän mittainen eli koulutus kestää noin kahdeksan tuntia. Kurssi sisältää kuusi oppituntia teoriaa, suojaus- ja alkusammutusharjoitukset, kokeen ja kortin. Kortti on voimassa viisi (5) vuotta suoritusajankohdasta.

Lue lisää
Trukkikortti
Sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin, ajokokeen, kortin ja lounaan. Kortti on voimassa toistaiseksi

Lue lisää
Sähköturvallisuuskortti SFS 6002
Koulutuksen tavoitteena on suorittaa SFS 6002 sähkötyöturvallisuuskortti. Yleinen sähkötyöturvallisuuskoulutus on uusittava viimeistään 5 vuoden välein. Sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin, kokeen, kortin ja lounaan.

Lue lisää
Sosiaali- ja terveysalan turvallisuusosaaja –koulutus 
Koulutus on suunnattu kaikille sosiaali- ja terveysalan tehtävissä työskenteleville. Koulutuksen tavoitteena on auttaa osallistujaa tunnistamaan työympäristön riskejä ja vaaratilanteita sekä antaa perusvalmiudet onnettomuustilanteessa toimimiseen.

Lue lisää
SPR Hätäensiapukurssi 4 t®
SPR Hätäensiapukurssi 4 t® on neljä tuntia kestävä koulutus, jonka tavoitteena on lisätä auttamisrohkeutta henkeä uhkaavissa tilanteissa.  

Lue lisää
SPR Hätäensiapukurssi 8 t®  
SPR hätäensiapukurssi 8 t® on kahdeksan tuntia kestävä hätäensiapukoulutus, jonka tavoitteena on lisätä auttamisrohkeutta henkeä uhkaavissa tilanteissa. Koulutus sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin, kokeen ja mobiilikortin (pakollinen).

Lue lisää
SPR Ensiapukurssi EA 1® 16 t 
SPR Ensiapukurssi EA 1® on kaksipäiväinen eli yhteensä 16 tuntia kestävä koulutus, jonka tavoitteena on lisätä auttamisrohkeutta hätäensiapua vaativissa tilanteissa sekä arjen pienemmissä tapaturmissa. Koulutus sisältää opetuksen, materiaalin, kokeen ja mobiilikortin (pakollinen).

Lue lisää
Turvallisuuskoulutus
Asiakaspalvelutehtävissä ja ihmisten parissa työskenteleville tarkoitettu turvallisuuskoulutus uhkaaviin tilanteisiin varautumiseksi ja tilanteisiin reagoimisen harjoittelemiseksi

Lue lisää